Tots els nostres productes són en euros i amb l’IVA inclós.

Per resolver qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres: outlet@boutiquecasa.es

Mètodes de pagament

  • Paypal, el mètode de pagament més còmode i fiable.
  • Transferència bancària, després de finalitzar la seva comanda tindrà un plaç de 7 dies perquè poguem rebre la transferència al nostre compte corrent. Un cop sobrepassats aquests dies, la comanda quedarà anulada.
  • Pagament en tenda, si es vol es podrà recollir i pagar la comanda en la nostra tenda física a Girona, carrer Joan Maragall 49.

Temps d’entrega

En un plaç de 10-15 dies laborables rebrà la seva comanda. En el cas que hi hagi qualsevol incidència, se li informarà del retràs donant la possibilitat de canviar la comanda o d’anular-la.


Despeses d’enviament

Actualment només fem enviaments a la Península, tota comanda tindrà un càrrec de 10 € en concepte de despeses d’enviament.


Recollir a botiga

També hi ha la possibilitat de fer la seva comanda a la nostra botiga online i recollir-la a la nostra botigua, al carrer Joan Maragall 49, Girona. Només cal que seleccioni aquesta modalitat al finalitzar la comanda.


Dubtes?

Si no troba el que busca o vol fer algun enviament especial, possis en contacte amb nosaltres i intentarem buscar la millor solució, és el nostre principal objectiu!


Garantia i Devolució

En el cas de que la comanda no sigui el que esperava o té qualsevol problema, té la possibilitat de fer una devolució durant els primers 15 dies des de la recepció del paquet.

Les despesses de la devolució correran a càrrec del client, un cop rebut el producte, i certificant que es manté en el mateix embalatge original i no ha estat utilitzat ni rentat, es farà un reembols amb el mateix mètode de pagament de la compra.

Per tal de procedir amb la devolució es necessari enviar un email a outlet@boutiquecasa.es amb la informació pertinent (factura de la compra i ports d’enviament pagats).

Els articles que no es poden retornar són: productes fets a mida, farcits d’edredò i coixí, i packs d’hosteleia.

Si el producte rebut té un defecte o no es correcte, també es disposen de 15 dies per fer la devolució, passats aquests dies no es podran retornar. El producte s’ha de mantindre amb l’embalatge original i no ha d’haver estat utilitzat ni rentat. Si el producte fós defectuós, es realitzarà el canvi pel mateix producte.

Si ho vol, es poden realitzar canvis dels articles adquirits a la nostra botiga online en la nostra tenda física, carrer Joan Maragall 49, Girona. En aquests casos no es retornaran els diners, sino que es farà un tiquet regal amb l’import retornat.